Spóroljon többet.

Bolygónk védelmében többféle módon javasoljuk költségeinek csökkentését. Szívünkön viseljük a pazarlás elleni harcot, az újrahasznosított anyagok használatát és az esélyegyenlőséget. Ezen elvek alapján alakítjuk ki szezonális akcióinkat.

A megrendelt mennyiségtől függően.

Az árakat a megrendelt mennyiség függvényében csökkentjük. Ez egyrészt elkerüli a sok szállítást, másrészt többet tud hosszabb ideig fogyasztani! Mindezt egyszerűen, mivel rendelkezésére bocsájtjuk a lejárati időt és a legmegfelelőbb tárolási módszert termékeink élvezeti értékének hosszan tartó megőrzésére. Maximálisan lecsökkentettük a csomagolást, úgy döntöttünk, hogy csak ömlesztett árut értékesítünk, műanyagot nem használunk, ezért nátronpapírba csomagolva szállítjuk ki a termékeket ezzel is védve bolygónkat.

Ingyenes kiszállítás.

Ingyen kiszállítjuk megrendelését egy bizonyos összeghatár felett, a kézbesítés helyétől függően. Ez egy kiváló módszer a megrendelések csoportosítására és a szállítás csökkentésére. Jelenleg csak Magyarországra szállítunk. A szállítási költségek arairól itt tájékozódhat.

Átvétel üzletünkben.

Termékeink ömlesztve vannak. A megrendelt mennyiségtől függően 5%, 10%, 15% kedvezménnyel szeretnénk megjutalmazni azon kedves vásárlóinkat, akik a megrendelésüket közvetlenül üzletünkben veszik át, ezzel is csökkentve a hulladék kibocsátást és a szállítást.